“ A CENA COL BLUES “


DOMANI DALLE 20:30 A CENA COL BLUS !!

Ospiti della sera i JRC HARDBLUES BAND 🎶🎸🎷 per il PORDENONE BLUES FESTIVAL 2020 !!

JRC >> Hardblues Band hanno poco da dire di sé a parole, ma in musica offrono al loro pubblico un sound sudato, sentito nel cuore prima che sullo strumento, e maturato in quasi vent'anni d'esperienza dei suoi quattro membri. JRC >> HardBlues Band sono come una birra artigianale, creata secondo l'antica ricetta del blues, che aspetta d'essere gustata in compagnia.


♨️ Piatto speciale per la serata 🥁 

#PICHANA ‼️

Il nostro Chef Gheller ci stupirá come sempre !!!!!!

Cos’è la Pichana ? É un taglio di origine brasiliane ancora non conosciutissimo in Italia, forse per le origini lontane e forse per la “concorrenza” dei tagli più diffusi e conclamati (fiorentina, costata, filetto…).

Info e prenotazioni
• Direttamente da qui
• Tramite il numero del ristorante allo 0434 27312
• Comodamente via whatsapp al 3930138921

Ti aspettiamo 😉

—————  —————  —————  ————— 

TOMORROW FROM 20:30 TO DINNER WITH THE BLUES !

Guests for the evening the JRC HARDBLUES BAND 🎶🎸🎷 For the PORDENONE BLUES FESTIVAL 2020 !!


JRC HARDBLUES BAND on tour!

JRC >> Hardblues Band have little to say about themselves in words, but in music they offer their audience a sweaty sound, heard in the heart before the instrument, and gained in almost twenty years of experience of its four members.
JRC >> HardBlues Band are like a craft beer, created according to the old blues recipe, waiting to be enjoyed in company.

♨️ Special dish for the evening ‼️

#PICHANA

Our Chef Gheller will amaze us as always !!!


What is the Pichana ? It is a cut of Brazilian origin not yet known in Italy, perhaps because of its distant origins and perhaps because of the "competition" of the most popular and acclaimed cuts (Florentine, rib, fillet ...).

Info and reservations
- Directly from here
- Through the number of the restaurant at 0434 27312
- Conveniently via whatsapp at 3930138921

We are waiting for you 😉